Avond van de Filmmuziek Steenwijk

Kopje cultuur had een prachtig filmfestival georganiseerd op de Markt in Steenwijk waar een massa publiek op af was gekomen. Tijdens het festival kregen de bezoekers fragmenten van filmmuziek te zien op de beeldschermen naast het podium. Een orkest en verschillende zangers en zangeressen speelde hierbij bekende muziekstukken uit de betreffende film.

Tijdens de film “Braveheart” (en dat was uiteraard in ons straatje) marcheerde wij als verassing voor het publiek spelend het plein op. We kwamen op met de Rainbow Country set, vervolgens de Scotland the Brave set, Cullen Bay, en MacTavish is here als eindtune. Dit maakte indruk op het publiek en ons optreden werd zeer gewaardeerd. Een kort maar indrukwekkend optreden en gelukkig bleef het overwegend droog.

We konden het helaas niet te laat maken en moesten rap weer huiswaarts. Op zaterdag 7 september om 8.15 moesten wij namelijk alweer in de bus bij Apeldoorn zitten om samen met een ander muziekkorps, om naar Oosterbeek te worden vervoerd voor de deelname aan de Airborne Wandeltocht.