Lowland Brigade Pipe Band

Inloopmiddag bij Lowland Brigade Pipe Band

De Lowland Brigade Pipe Band is al meer dan 30 jaar een begrip in Zwolle en omstreken. Vanuit de wijde omgeving komen de leden elke donderdagavond bij elkaar om de traditionele Schotse muziek in te studeren en te beoefenen, soms volgens een eigen concept of arrangement. De muzikale leiding is in handen van de Pipe Major in de persoon van Ben Dijsselhof met assistentie van Pipe Sergeant Freek Nooter.

 

De drumsectie staat onder leiding van Leading Drummer Hans Bredenoort , hulpinstructeur voor de tenors is Yvonne Hoekman. Het spreekt vanzelf dat men tijdens optredens gekleed gaat in de Highland Daydress kilt en de optredens zijn veelzijdig: van braderie of muzikaal evenement tot kerstmarkt , intocht Nijmeegse vierdaagse of een concert met Andre Rieu. Op zaterdag 24 November aanstaande houdt men een inloopmiddag voor belangstellenden maar ook voor geïnteresseerde nieuwe leden. U bent van harte welkom in het clubgebouw aan de Handellaan 241 te Zwolle en het gebouw is open van 13.00 tot 17.00 uur. Laat u verrassen door de pipes & drums van deze band, die natuurlijk aan het eind van de middag een optreden in petto heeft.

Wie weet: misschien bent u over een tijdje zelf speler binnen de band!

 

Agenda optredens 2020

15

Mrt

 

Als gevolg van het Covid-19 virus zijn wij genoodzaakt om tot nader bericht alle optredens te annuleren.  

Info & boekingen

 

 

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een optreden bij u voor uw bedrijfsjubileum, huwelijksfeest of andere festiviteiten? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een optreden van de Lowland Brigade Pipe Band. 

Lees verder