Lowland Brigade Pipe Band

Over de Lowland Brigade Pipe Band

Deze site is bedoeld voor mensen die, op welke manier dan ook, geinteresseerd zijn in de schotse doedelzak muziek. De Lowland Brigade Pipe Band kan hieraan de muzikale invulling geven. Onze pipe band (doedelzakband) bestaat uit zeer enthousiaste spelers die zich allen ten doel stellen de Schotse doedelzakmuziek op traditionele wijze ten gehore te brengen. Daarom neemt de Zwolse pipe band, naast het doen van de meest uiteenlopende optredens, regelmatig deel aan pipe band competities. De muzikale leiding van de Lowland Brigade pipe band ligt in de handen van pipe major Ben Dijsselhof, pipe sergeant Freek Nooter en leading drummer Hans Bredenoort.

 Leerlingen

Ook de Lowland Brigade Pipe Band kan niet zonder leerling-spelers! Zij vormen een welkome aanvulling binnen het pipe- en het drumcorps. De opleiding voor deze leerlingen is binnen de pipe band zelf ontwikkeld en de leerlingen worden begeleid door deskundige en ervaren pipers en drummers, die er een persoonlijk belang in stellen hun kennis en enthousiasme over te dragen op de leerlingen. Onze pipe band stelt voor elke speler het instrument en het uniform in bruikleen beschikbaar. En van de contributie hoeft men niet wakker te liggen, want deze is praktisch de laagste van de Zwolse verenigingen. Iedereen die de "pipes" of de "drum" wil leren spelen kan daarvoor op de wekelijkse repetities onder begeleiding van deskundige en ervaren instructeur/spelers terecht. Wilt u eens komen kijken tijdens een repetitie, neem dan contact op met Hans Bredenoort, telefoon 0578-614862 of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Agenda optredens 2020

15

Mrt

 

Als gevolg van het Covid-19 virus zijn wij genoodzaakt om tot nader bericht alle optredens te annuleren.  

Info & boekingen

 

 

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een optreden bij u voor uw bedrijfsjubileum, huwelijksfeest of andere festiviteiten? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een optreden van de Lowland Brigade Pipe Band. 

Lees verder