Lowland Brigade Pipe Band

Feestje bij Freek, 40-jarig bandjubileum

Beste mensen,

 

24 oktober 2021. Een memorabele dag ! Want Freek vierde niet alleen zijn 78e verjaardag maar was dit jaar feitelijk ook al 40 jaren aan onze band verbonden.

 

Wat een mijlpaal. En dan ook nog steeds die inzet en toewijding voor onze club. Prachtig en lovenswaardig!

 

Dat kan en mag je niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ad was er vrijdag en zaterdag al telefonisch druk mee om wat mensen aan te schakelen voor een muzikale verrassing. Maar dan moet je er ook maar op vertrouwen dat het feestvarken thuis is. Dus werd geprobeerd om daar ook nog ergens informatie over los te peuteren . En als dat niet zou lukken hadden we sowieso het plan om maar gewoon te gaan en te zien of de deur op slot zat.

Zo verzamelden we om 10.45 uur met 6 spelers bij het bandgebouw. Stemming zat er al vrij snel in en na een korte rit waren we bij Freek in de straat.

Even later bij Freek en Emmy op de oprit ( met boven ons de stralende zon en strakblauwe lucht) een kleine serenade.

Freek en Emmy stonden al halverwege de eerste tune op de stoep. Gelukkig  wel thuis dus. En ze vonden het een mooi gebaar. Waarna binnen de koffie klaar stond en nog even werd nagepraat.

 

Groet, Hans

Agenda optredens 2020

15

Mrt

 

Als gevolg van het Covid-19 virus zijn wij genoodzaakt om tot nader bericht alle optredens te annuleren.  

Info & boekingen

 

 

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een optreden bij u voor uw bedrijfsjubileum, huwelijksfeest of andere festiviteiten? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een optreden van de Lowland Brigade Pipe Band. 

Lees verder