Optreden Barneveld 31-7-2014

Het was prachtig en aangenaam zomerweer, dan heb je er al weer extra zin in om een optreden te doen. Dus rond 18.15 uur was iedereen die meeging alweer present bij het bandgebouw.

Mensen en materieel werden ingeladen en met een twaalftal spelers (Marlinde als fotograaf extra en net weer terug van een vakantie van over de oceaan) waren we een uurtje later in Barneveld op een soort van country fair/buitenbeurs. Er was van alles te doen, mooi terrein ,veel kramen en aardig wat bezoekers.

 

 

Via een bruggetje vlak bij het kasteel, konden we al spelend om 20.15 het terrein op. Het optreden liep muzikaal lekker inbegrepen de My Land/drumsaluut/I love a Lassie set en er stonden veel mensen rond het speelveld.

Na een drankje om wat af te koelen liepen we om 21.00 uur weer het terrein af, want wij zouden de avond afsluiten. Lopend en spelend richting het kasteel vormde zich een stoet van mensen die achter ons aan naar het parkeerterrein c.q. de uitgang liepen.

Bij het kasteel keerden we weer en met een 6/8 drumsaluut liepen we richting onze eigen auto's. De organisatie gaf bij onze bandmanager Paul nog aan dat ze dik tevreden waren.

 

Nadat we tegen 22.30 uur alle instrumenten weer in het bandgebouw hadden opgeborgen kon ieder weer zijn bed opzoeken of in zijn/haar eigen achtertuin nog even na borrelen.

Speling in de kring

Opmarcheren naar het speelveld.