Lowland Brigade Pipe Band

Verslag optreden Bevreidingsfestival 5 mei in Zwolle

Met een lekker zonnetje aan de lucht en een aangename buitentemperatuur hebben we met een aantal spelers medewerking verleend aan het Zwolse bevrijdingsfestival.
Bij park de Nooterhof hebben we rond het middaguur ingespeeld en daarna wandelden we op ons gemak naar het festivalterrein, park de Weezenlanden.

Bedoeling was dat we vanaf het hoofdpodium de senior/festivalgangers zouden begeleiden door voorop te lopen, terug naar de Nooterhof waar men nog een vervolgprogramma kreeg aangeboden.
Nadat we de eerste klanken hadden laten horen verzamelden zich de eerste belangstellenden, al dan niet bijeengebracht en begeleid door vrijwilligers.
Een behoorlijke rij liep vervolgens achter ons aan terwijl wij ons als spelend een weg baanden door het publiek die overal verschillende evenementen bezocht, met voor alle leeftijden wat wils.


Door de lange rij konden de achtersten (waaronder diverse rolstoelers) ons niet optimaal bijhouden zodat we onderweg nog een paar korte stops hebben gemaakt.
Na een dik half uur legden we weer aan bij de Nooterhof . Toch een behoorlijke wandeling, desondanks liep het muzikaal goed.

Hans B.

 

Agenda optredens 2020

15

Mrt

 

Als gevolg van het Covid-19 virus zijn wij genoodzaakt om tot nader bericht alle optredens te annuleren.  

Info & boekingen

 

 

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een optreden bij u voor uw bedrijfsjubileum, huwelijksfeest of andere festiviteiten? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een optreden van de Lowland Brigade Pipe Band. 

Lees verder