Lowland Brigade Pipe Band

4 daagse Nijmegen 2014

Ondanks de voorspelde hittegolf waren 7 leden van onze band (Ben, Gerben, Brent, Joke, Evelien, Geja en ondergetekende op pad gegaan om de massed band te versterken.

Na de nodige mededelingen ter plaatse gingen we de bus in, welke ons tot vlakbij het startpunt zou brengen. Rond 11.00 uur waren we daar ook.

 

Op het moment dat we uitgestapt waren en klaar voor de verdere gang van zaken, kwam van de 4 daagse organisatie met de mededeling dat vanwege de vliegramp, de muziekkorpsen en verdere muziek tijdens de intocht werden afgezegd. Jammer maar de organisatie heeft die beslissing wellicht niet licht genomen. Hoe dan ook konden we het spelen wel vergeten, ook een stille tocht met uitsluitend beat van de basdrums met eventueel het spelen van Amazing Grace voor het hoofdpodium, werden van de hand gewezen.

 

 

Wel hebben we nog geluncht op locatie. Daarna met de bus terug naar het verzamelpunt. Daar hebben we dan nog wel een minuut of 10 gespeeld voor de gastvrije mensen van de Nederlandse Spoorwegen waar we prima onderdak hadden. Om 15.00 uur hebben gezamenlijk gegeten en ieder kon daarna weer huiswaarts, met de stellige intentie om het volgend jaar weer te proberen.

Onderweg terug in de auto wees de thermometer 33 graden aan.

Ongetwijfeld hadden we het allemaal zwaar gehad onderweg tijdens de intocht..................

 

Volgend jaar hopelijk een nieuwe kans !

 

 

Agenda optredens 2020

15

Mrt

 

Als gevolg van het Covid-19 virus zijn wij genoodzaakt om tot nader bericht alle optredens te annuleren.  

Info & boekingen

 

 

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een optreden bij u voor uw bedrijfsjubileum, huwelijksfeest of andere festiviteiten? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een optreden van de Lowland Brigade Pipe Band. 

Lees verder