Lowland Brigade Pipe Band

Verslag optreden Irish Festival Hoogeveen

Wat een feest werd het daar in schouwburg de Tamboer in Hoogeveen op zaterdag 5 oktober jongstleden! Om 17.30 werden we al netjes ontvangen en konden we via de artiesteningang onze spullen naar binnen brengen. Na een verkwikkend chinees buffet werd het dan eens tijd om de lokatie te verkennen en ons plan te trekken. Tegen 19.45 uur stonden we bij de hoofdingang en speelden we buiten, om zo het publiek welkom te heten. Al snel vormde zich een enthousiast publiek. Vervolgens openden we in de grote zaal om 20.15 uur tot 20.30.

 

Daarna was er tijd om andere optredens te bekijken, wat bij te kletsen, wat te drinken en ons te mengen tussen het in grote getale opgekomen publiek. Ons laatste blok was van 10.00 tot 10.15 uur en we konden onszelf bijna niet meer horen spelen, zo stampvol was het met toeschouwers. Er werd luid meegezongen en ons optreden viel goed in de smaak Natuurlijk was er verder door het hele theater heen een prima line up, een dance group en veel folk bands, waaronder de Keltic Kats, Finnegans Wake, The Dublin Legends en All Folk'd Up. Volgens mij bleef het nog lang gezellig daar in Drenthe. Wij hebben in ieder geval een prima avond gehad en lekker gespeeld al zeg ik het zelf. Bovendien een mooi aantal spelers. 

Hans Bredenoort

 

 

Agenda optredens 2020

15

Mrt

 

Als gevolg van het Covid-19 virus zijn wij genoodzaakt om tot nader bericht alle optredens te annuleren.  

Info & boekingen

 

 

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een optreden bij u voor uw bedrijfsjubileum, huwelijksfeest of andere festiviteiten? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een optreden van de Lowland Brigade Pipe Band. 

Lees verder