Lowland Brigade Pipe Band

Verslag optreden Keltisch Festival in Wijhe

Voor sommigen (Ad ten Berge bijvoorbeeld die helemaal uit Smilde moest komen) was het redelijk vroeg uit de veren op de zaterdagmorgen. Ondergetekende kon tussendoor met het pontje de IJssel over dus dat scheelt dan weer. We waren wel allemaal rond 10.00 aanwezig. Ad had Ben en Freek ook meegenomen dus a quatro hebben we onze bijdrage geleverd en dat liep muzikaal prima. Bovendien werkten het weer en de sfeer zeker mee; als je tussen de kraampjes doorloopt waar de geuren van versgestookte whisky, gerookte zalm, allerlei kruiden en zo meer opstijgen dan waan je je even overzee in Keltische sferen.

De thuisbrouwer liet ons even ruiken en proeven wat ie in het vat had, waarop Ben opmerkte dat hij dat ook wel zag zitten, dergelijke installatie in de achtertuin op een vrolijke zomeravond. Op een gegeven moment werden we nog al spelend ingesloten door een kleine schaapskudde. Precies onder mijn snaredrum ging 1 van de honden van de schapenhoedster "op wacht" liggen.

Dan laat je het wel om een intro roll te spelen, het arme beest zou bijkans 3 dagen niks meer horen. Nadat we enkele keren een 20-tal minuten hadden gespeeld en ook nog tussendoor even een korte presentatie hadden verzorgd in de eetzaal van het plaatselijke bejaardencentrum, waren we met ons lunchpakket achter de kiezen klaar voor het laatste rondje om 13.30 uur. Waarna wij ons een lekkere koele "Murphys" of iets anders konden inschenken (Rivella heeft ook vaag de kleur van bier aldus Ad........). Toen wij naar huis gingen werd het weer een tikkeltje regenachtiger. Dus daar hadden wij dan weer geluk mee.

 

Agenda optredens 2020

15

Mrt

 

Als gevolg van het Covid-19 virus zijn wij genoodzaakt om tot nader bericht alle optredens te annuleren.  

Info & boekingen

 

 

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een optreden bij u voor uw bedrijfsjubileum, huwelijksfeest of andere festiviteiten? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een optreden van de Lowland Brigade Pipe Band. 

Lees verder