Lowland Brigade Pipe Band

Verslag optreden in sfeervol Diever op 14 december 2019

Sfeervol Diever, 14 december in de avond met een behoorlijke bandbezetting. Nadat de overvloedige regenval van de middag gelukkig goeddeels was verdwenen, begonnen we ons optreden in de kerk in het centrum. Wat een heerlijke akoestiek ! Vervolgens door sfeervol en donker Diever naar het verzorgingshuis voor een miniconcertje wat enthousiast werd ontvangen en waar de eerste bak koffie welkom was. 

Want zo warm was het buiten nou ook weer ook niet toen we er naartoe liepen. Daarna weer terug door het dorp richting de winkels waar we op straat nog enkele keren hebben gespeeld. Toen was het tijd voor een consumptie en een schaal bitterballen (Jaaps favoriet). Nadat we weer opgewarmd waren even oversteken terug naar de kerk alwaar we het optreden afsloten met ook weer een miniconcertje  En er kwam veel publiek op af want de kerk zat redelijk vol toen we afsloten.

Agenda optredens 2020

15

Mrt

 

Als gevolg van het Covid-19 virus zijn wij genoodzaakt om tot nader bericht alle optredens te annuleren.  

Info & boekingen

 

 

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een optreden bij u voor uw bedrijfsjubileum, huwelijksfeest of andere festiviteiten? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een optreden van de Lowland Brigade Pipe Band. 

Lees verder