Lowland Brigade Pipe Band

Verslag optreden 18 december in Westenholte (Zwolle)

Op de kerstmarkt in Westenholte komen we al enkele jaren. Ook nu weer leuke kramen, veel lichtjes, gezellig publiek. Gelukkig niet al te fris buiten want je moet toch weer afwachten of de rieten van de pipes de temperatuurwisseling aankunnen. Dat ging prima net zoals de rest van de performance. 

We hebben twee locaties opgezocht en daar een aantal tunes in de cirkel gespeeld. Ad miste nog bijna een afstapje maar gelukkig ging het goed en bleef iedereen op de been. De bakkerij was ook dit jaar de thuisbasis: geweldig lekkere koffie en nog gebak er bij ook. Goed geregeld Marlinde!  Dit was ons laatste optreden van 2019. We hebben qua aantal optredens niet te klagen gehad en ook voor 2020 staan er al weer aanvragen. En in muzikaal opzicht hebben we ook zeker vorderingen gemaakt.

We maken er in 2020 wel weer wat moois van!!!

Agenda optredens 2020

8

Apr

Zuidwolde - Bevrijding 75 jaar Zuidwolde

 

 

5

Mei

Zwolle - Bevrijdingsdag, optreden tussen 10.00 en 12.00 uur

 

5

Mei

Didam - Optreden tijdens optocht en concert, namiddag / avond

 

16

Mei

Heeten - Taptoe St. Caecilia (jubileum), avond

 

 

4

Jul

Ommen - 75 jaar bevrijding, overdag

 

Info & boekingen

 

 

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een optreden bij u voor uw bedrijfsjubileum, huwelijksfeest of andere festiviteiten? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een optreden van de Lowland Brigade Pipe Band. 

Lees verder